VRACAR HRAM 101m2 , T , 350000e

Internacionalnih Brigada , Hram, Vracar, Beograd, Srbija

350.000€

3 465 €/m²

Tip

Stan

Površina

101 m²

Struktura

3

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cena
350.000€
Površina
101 m² (3 465 €/m²)
Sprat
3
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
04.10.2024
ID
1262414

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! RETKO U PONUDI! Hram, Internacionalnih brigada, 3.0 (adaptibilan u 4.0), 101 m2, terase, III od VI spratova, cg, telefon, lift, interfon, ktv, internet, klima, odmah useljiv, izvorno stanje, uknjizen na 101 m2, mogucnost kupovine garaze, starogradnja.

RETKO U PONUDI!

Na prestiznoj lokaciji Vracara, na samo nekoliko koraka od Hrama Svetog Save i Karadjordjevog parka, prodaje se izuzetan trosoban stan u zgradi iz 60-ih godina. Stan odise posebnim sarmom arhitekture tog vremena, sa pametno osmisljenim prostorom koji pruza maksimalni komfor. Nalazi se na trecem spratu sestospratnice, sa dvostranom orijentacijom koja omogucava obilje prirodne svetlosti u svako doba dana.

Na ulazu u stan docekuje vas prostrani antre koji se prirodno nadovezuje na veliki dnevni boravak sa izlazom na prvu od dve prelepe terase. Ove terase predstavljaju pravu oazu mira i idealne su za uzivanje u svim godisnjim dobima. Prostrani dnevni prostor cini srce ovog stana i predstavlja idealno mesto za okupljanje porodice i prijatelja. Hodnik vodi do manje spavace sobe sa ugradnim plakarima dok se na suprotnoj strani stana, odvojeni posebnim prolazom, nalaze toalet, kuhinja sa trpezarijom i prakticna ostava. Posebnim koridorom dolazi se do vece spavace sobe koja ima izlaz na drugu terasu. Kupatilo i dodatna ostava cine ovaj deo stana izuzetno prilagodjenim visestrukim potrebama porodice. Prostorije su komforne i savrseno funkcionalne, pruzajuci udobnost i pri

Kontakt info

Raičević Nekretnine
Reg. posrednika br.
305
Kontakt osoba
Raicevic nekretnine
Mobilni telefon
060/305... Prikaži broj
Adresa
Deligradska 26
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine