Vračar, Hram Sv. Save - Internacionalnih brigada 101m2

Internacionalnih Brigada , Hram Sv. Save, Vračar, Beograd, Srbija

350.000€

3 465 €/m²

Tip

Stan

Površina

101 m²

Struktura

3.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.0
Cena
350.000€
Površina
101 m² (3 465 €/m²)
Sprat
3
Ukup. spratova
6
Grejanje
Centralno
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
18.10.2024
ID
1269693

Opis

3.0, 101m2(dve lođe), 3/6, CG, lift, interfon, internet, klima, ktv, mogućnost garaže

Vračar je jedna od najlepših Beogradskih opština sa kompletno razvijenom infrastrukturom, zbog čega je uvek bila vrlo popularna za stanovanje. Kupovina stana na ovoj lokaciji se oduvek smatrala sigurnom investicijom. Nepokretnost je smeštena u delu ulice bliže Karađorđevom parku.

U prilici smo da Vam ponudimo odličan trosobna stan na trećem spratu šestospratnice sa liftom građene šezdesetih godina. Zgrada je u odličnom stanju spolja i iznutra, na par minuta hoda od Hrama Svetog Save, Karađorđevog i Neimarskog parka. Prostorije u ovom izuzetnom stanu su funkcionalno raspoređene, a dvostrana orijentacija i ugaona pozicija, pružaju puno dnevnog svetla tokom celog dana. Dve lođe su kao stvorene za uživanje tokom cele godine, a komforu dodatno doprinose i dva mokra čvora (toalet i kupatilo). Vrlo korisna ostava je još jedna od pogodnosti ovog stana. Izvorno ali dobro održavano stanje stana pruža mogućnost da kroz uređenje po svojoj želji, budući vlasnik u potpunosti izvuče maksimum iz velikog potencijala i postojeći prostor potpuno prilagodi svojim potrebama. Grejanje je centralno. Mogućnost garaže u dogovoru sa vlasnikom nepokretnosti.

Sve u svemu odlična ponuda, retka na tržištu, sama po sebi idealna za kupce koji znaju da prepoznaju pravu vrednost lokacije.

Od prostorija: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, dva hodnika, dve

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine