Fantastican 3.0 stan sa odlicnim rasporedom na Grbavici

Mise Dimitrijevica , Grbavica, Novi Sad, Srbija

234.000€

3 545 €/m²

Tip

Stan

Površina

66 m²

Struktura

3

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cena
234.000€
Površina
66 m² (3 545 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
4
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Ažuriran
30.09.2024
ID
1260604

Opis

Na prodaju odlican trosoban stan, kompletno renoviran na top lokaciji. Nalazi se u sirem centru Novog Sada, u jednom od najtrazenijih delova grada, na Grbavici. Nadomak su svi vitalni objekti, Spens, trzni centar Promenada, skole, fakulteti, bolnice, Futoska i Limanska pijaca, brojni marketi...

Stan je dvostrano orijentisan. Po strukturi je trosoban, unjizene povrsine 66m2, ( sa terasom i lodjom oko 78m2), sa odlicnim rasporedom prostorija.
Nalazi se na 2. spratu i sastoji se od ulaznog hodnika, 2 kupatila, 2 wc-a, 3 prostrane sobe, izdvojene kuhinje, velike otvorene terase i zatvorene lodje koja ima potencijal da se iskoriti kao kancelarija i sl.

Stan je kompletno renoviran i sve je uradjeno po najvisim standardima. Spoljna stolarija je PVC, brenda Rehau, unutrasnja vrata su od punog drveta-tresnje, prvoklasne granitne i keramicke plocice, slavine Hansgrohe , u svim prostorijama je prelep hrastov parket. Kompletno nova elektro i vodovodna instalacija u stanu. Video nadzor, sigurnosna vrata, sa zvucnom i termo izolacijom, klimatizovan. Grejanje je centralno, a uz stan ide i pripadajuca ostava i podrum.

Kontakt info

Kontakt osoba
Maja P
Telefon 1
062171... Prikaži broj

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine