LUKSUZNA NOVOGRADNJA U CENTRU, DVOSOBAN STAN, TREĆI SPRAT, CG

Jug Bogdanova , Centar, Medijana, Niš, Srbija

117.490€

2 259 €/m²

Tip

Stan

Površina

52 m²

Struktura

2

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cena
117.490€
Površina
52 m² (2 259 €/m²)
Sprat
3
Ukup. spratova
6
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Parking
Da
Ažuriran
12.09.2024
ID
1237996

Opis

NOVOGRADNJA u centru u neposrednoj blizini Pravnog/Ekonomskog fakulteta. Najtraženija lokacija kako za stanovanje, tako i za izdavanje. U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko osnovnih škola, vrtića, više fakulteta, ambulanta, pijaca i brojne trgovinske radnje. Luksuzan stambeno-poslovni objekat PO+P+5, projektovan sa 16 stambenih jedinica, jednim lokalom, 6 parking mesta, 3 garažna boksa sa elektro punjačima, 8 garažnih mesta, sa smart home sistemom upravljanja, što pruža moderan stil stanovanja.
Projektovana površina stana je 52.22m2, po sturkturi je dvosoban, nalazi se na trećem spratu i južno je orijentisan. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe koja čini celinu sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase.
SMART HOME SISTEM UPRAVLJANJA počevši od ulaznih vrata sa identifikacijm lica, pametne brave, utičnice, prekidači, elekreo podizači roletni i brojne pogodnosti savremenog i atraktivnog upravljanja svim električnim uređajima, grejnim i rashladnim uređajima, alarmnim sistemom, video nadzorom, senzorima za hidro i protivpožarne sisteme i sl.
Objekat je projektovan i gradi se po visokim standardima, moderna fasada sa alubondom, spoljna ALU stolarija sa roletnama i alu žalozinama na prozorskim otvorima, podne obloge od parketa ekstra klase, keramika i sanitarija renomiranih proivođača, centralno grejanje gradske toplane sa kalorimetrima, bešumni lift i još puno detalja koji ovaj objekat izdvajaju na tržištu.
O?

Kontakt info

Bulevar Nekretnine
Reg. posrednika br.
519
Kontakt osoba
Bulevar Nekretnine
Telefon 1
060054... Prikaži broj
Telefon 2
+ 381 18 577... Prikaži broj
Adresa
Trg Kralja Aleksandra 2a lokal m15
Preko puta Pravnog fakulteta, zgrada Aleksandrija
Niš , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine