Kopaonik, Centar, Stefana Prvovenčanog, 2.0, 83m2, 110000EUR

Stefana Prvovenčanog , Centar, Kopaonik, Srbija

110.000€

1 325 €/m²

Tip

Stan

Površina

83 m²

Struktura

2

Grejanje

Gas

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cena
110.000€
Površina
83 m² (1 325 €/m²)
Ukup. spratova
3
Grejanje
Gas
Terasa
Da
Parking
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
28.06.2024
ID
1212363

Opis

Agencijski ID: 91712, SUT/III, klima, telefon, terasa, uknjizen, nov luks, ulaz mermerni, novogradnja, fasada nova, parking, stambena zgrada. Odmah useljiv,luksuzan i funkcionalan apartman sa odvojenom spavacom sobom povrsine 48m² i polu natkrivenom terasom povrsine oko 35m² sa najlepsim pogledom na Kopaoniku.

Maksimalno osvetljen I udoban ,apartman se nalazi u vikend naselju Dvori.Wellness I spa centar,recepcija sa lobijem,kafe restoran I parking u okviru kompleksa.

​ Apartman je potpuno opremljen – namestaj je ​ radjen po meri,indukciona ploca,masina za sudove,masina za ves vertikalna,frizider,garderober sa ski boxom,elektricne roletne sa daljinskom komandom,termostatsko podno grejanje kontrolisano putem interneta,lux keramika velikog formata u kupatilu,panel dodatni svedski radijatori,digitalni alarm,video nadzor,terasa sa ugradjenom kamenim ​ ognjistem ,pod od dekinga visoke klase za minus temperature na celicnoj podkonstrukciji ,ograda terase staklo u komadu ( glass wall) ,zardinjera od dekinga sa tujama na terasi, ​ ugaona garnitura sa lezajem i prostorom za odlaganje, anatomski dusek na bracnom krevetu,namestaj za terasu. Kuhinja komplet opremljena sa svim sitnim aparatima, tanjirima, casama I luks posudjem.Sve novo , skoro nekorisceno.LED TV , veliki ekran, brzi internet, Supernova paket Tv kanala , ​ Wi Fi.

Sve ​ usluge prijema i ciscenje organizovani su preko hotelske recepcije

Za preporuku. Agent Aleksandra. Vise informacija na

Kontakt info

Reg. posrednika br.
554
Kontakt osoba
Beocity Nekretnine
Telefon 1
060/328-... Prikaži broj
Telefon 2
011/328-... Prikaži broj
Adresa
Makenzijeva 22
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine