APARTMAN/STAN NA KOPAONIKU

Patrijarha Pavla , Kopaonik, Kopaonik, Kopaonik, Srbija

55.000€

3 055 €/m²

Tip

Stan

Površina

18 m²

Struktura

Garsonjera

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
Garsonjera
Cena
55.000€
Površina
18 m² (3 055 €/m²)
Sprat
1
Grejanje
Etažno
Lift
Ne
Garaža
Ne
Uknjižen
Da
Ažuriran
10.09.2024
ID
1250548

Opis

Lep i skladan apartman u mirnom delu Kopaonika, u rizortu Suncani breg.

Objekat je udaljen od strogog centra Kopaonika 3km, vazdusnom linijom i pesackom precicom - 1,5km. Radi jasnije orijentacije, ovaj rizort je smesten u podnozju Suncane doline, nesto vise od jednog kilometra od hotela Putnik.

Ispred samog kompleksa se nalazi zicara br. 5(sidro,staza Treska) kojim skijasi direktno mogu stici do staza: Pancicev vrh, Krst, Malo jezero i Suncana dolina. Dodatna prednost ove lokacije je cetvorosed cije je otvaranje planirano za ovu ili narednu sezonu.

U okviru rizorta nalaze se brojne pogodnosti za stanare/goste apartmana, od kojih izdvajamo komforan i elegantan spa centar sa bazenima za decu i odrasle, tursko kupatilo(koji gosti/stanari mogu koristiti uz naknadu sa obezbedjenim popustom), restoran, recepciju, prodavnicu i besplatan parking. Usluga iznajmljivanja i odrzavanja nekretnine je obezbedjena i moguca preko sluzbe recepcije u objektu.

U okviru polazne stanice zicare, korisnicima skijalista su obezbedjene skijasnice, mogucnost iznajmljivanja ski opreme i kupovina ski pass-a.

Ovu ponudu izdvajamo kao odlicnu investiciju, s obzirom na visoku popunjenost tokom citave godine, kao i izvanrednu priliku za licni odmor i uzivanje u lepotama najveceg ski centra u Srbiji.

Nekretnina se prometuje uknjizena na prodavca 1/1, bez tereta i zabelezbi.



Ulaz, visenamenska soba, cajna kuhinja, kupatilo. Uknjizen Djordje Milutinovic 063/867-... Prikaži broj , 011/409-3... Prikaži broj Reg.br 109

Kontakt info

Agencija Nekretnine Obradovic
Reg. posrednika br.
109
Kontakt osoba
Djordje Milutinovic
Mobilni telefon
063/867-... Prikaži broj , 011/409-3... Prikaži broj Reg.br 109
Adresa
Terazije 27
Palilula
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine