Vračar, Kalenić pijaca - Vukice Mitrović 52m2

Vukice Mitrović , Kalenić, Vračar, Beograd, Srbija

140.000€

2 692 €/m²

Tip

Stan

Površina

52 m²

Struktura

2.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.5
Cena
140.000€
Površina
52 m² (2 692 €/m²)
Sprat
5
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Uknjižen
Da
Ažuriran
26.10.2024
ID
1274290

Opis

2.5 , 52m2, 5/5, CG, klima, ktv, interfon, internet

Ulica Vukice Mitrović paralelno sa ulicom cara Nikolaja II proteže se od Maksima Gorkog do Bojanske ulice, spajajući Čuburski park sa Crvenim krstom. Lokaciju nepokretnosti na par minuta hoda od pijace Kalenić odlikuju sve prednosti koje prate život u centru grada, što samo po sebi govori da živeti ili raditi u ovom delu opštine Vračar predstavlja veliku pogodnost.

U prilici smo da vam ponudimo vrlo lepu dvoiposobnu nepokretnost na petom ujedno i poslednjem spratu čiste i održavane zgrade bez lifta, sa malo stanova, u delu ulice bliže Čuburskom parku. Sam stan je nastao kao nadogradnja postojeće zgrade 2001 godine, izgrađen je kvalitetnim materijalima, nakon čega i dobro održavan pa značanja ulaganja nisu potrebna. Maksimalno iskorišćene kvadrature, jednostrano orijentisan ka ulici, izuzetno svetao i bez gradske buke, a položaj i spratnost istog obezbeđuje i prelep pogled ka Avali. Odličan raspored prostorija i dva kupatila pružaju mogućnost odvajanja u dve nezavisne stambene jedinice jer su u sobi sa desne strane ostavljene vodovodne instalacije. Bez krovnih prozora a blage kosine u stanu ne remete estetsku i funkcionalnost prostora. Grejanje je centralno.

Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele stan za život ili kao investiciju za izdavanje, na veoma traženoj i infrastrukturno razvijenoj lokaciji.

Od prostorija: hodnik, dnevni boravak

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine