Voždovac, Darvinova pošta - Kraljevačka 42m2

Kraljevačka , Darvinova pošta, Voždovac, Beograd, Srbija

120.000€

2 857 €/m²

Tip

Stan

Površina

42 m²

Struktura

1.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.5
Cena
120.000€
Površina
42 m² (2 857 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
4
Grejanje
Centralno
Uknjižen
Da
Ažuriran
12.09.2024
ID
1232372

Opis

1.5, 42m2(francuski balkon), 2/4, CG, klima, ktv, interfon, internet, podrum

Kraljevačka ulica prostire se između Kumodraške i ulice Braće Jerković centralnim delom opštine Voždovac. Kompletna infrastruktura na par koraka, blizina više fakulteta kao i odlična povezanost sa ostalim delovima grada čini ovaj miran deo sve traženijom lokacijom na opštini Voždovac.

U prilici smo da vam ponudimo odličan jednoiposoban stan na drugom spratu četvorospratne zgrade koja se nalazi nedaleko od Tržno-poslovnog centra ''Kumodrška'' gde su banke, pošta i sve ostalo što je potrebno za udoban život. Uredno održavana zgrada okružena je zelenilom, uređenim igralištima i prostranim parking prostorom bez naplate. Sam stan je funkcionalnog rasporeda jer se iz centralno pozicioniranog predsoblja ulazi u sve prostorije. Svetao, dvostrano orijentisan sa pogledom na park te je uticaj gradske buke znatno smanjen. Izvorno jednosoban, izmeštanjem kuhinje u bivšu ostavu uspešno adaptiran u stan sa funkcionalnom spavaćom sobom. Renoviran pre nekoliko godina nakon čega je pedantno održavan pa ne zahteva dodatna veća ulaganja. Maksimalno iskorišćen prostor sa centralnim grejanjem. Stanu pripada i podrum. Postoji mogućnost prodaje sa nameštajem.

Prava prilika za kupovinu nepokretnosti u mirnom kraju što za život, što kao investiciono ulaganje za izdavanje, a pritom dovoljno blizu centru grada.

Od prostorija: ulazno predsoblje, kuhinja, dnevni boravak sa tr

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine