Stari grad, Skupština - Vlajkovićeva 47m2

Vlajkovićeva , Skupština, Stari Grad, Beograd, Srbija

239.000€

5 085 €/m²

Tip

Stan

Površina

47 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
239.000€
Površina
47 m² (5 085 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
5
Grejanje
Električno
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
15.09.2024
ID
1245188

Opis

2.0, 47m2, 2/5, grejanje na struju/klima, lift, interfon, interent, ktv, podrum.

U srcu opštine Stari Grad, odmah ispod Narodne skupštine, nadomak Terazija sa jedne strane i parka Tašmajdan sa druge strane, nalazi se mirna Vlajkovićeva ulica. Prostire se od Trga Nikole Pašića do Hilandarske ulice. Ova lokacija ima sve prednosti centralne pozicije, uključujući i kompletnu razvijenu infrastrukturu i odličnu vezu sa svim delovima grada. Zbog svojih prednosti ovo je jedan od najtraženijih i najatraktivnijih delova Beograda na tržištu nekretnina.

U prilici smo da Vam ponudimo dvosoban stan na drugom spratu vrlo očuvane petospratne zgrade reprezentativnog ulaza iz perioda salonske predratne gradnje, odmah ispod Skupštinskog parka. Dvostrana orijentacija i ugaona pozicija pružaju stanu puno dnevnog svetla tokom celog dana. Prostorije su funkcionalnog rasporeda pa je shodno tome kvadratura maksimalno iskorišćena. Visina plafona od 3.25m dodatno doprinosi prostoru. Kupatilo je renovirano, promenjene su elektro i vodovodne instalacije, na prozorima je originalna reparirana stolarija, autentični ugradni plakari, parket je dobro očuvan, stoga stan ne zahteva dodatna veća ulaganja. Grejanje na struju - inverter klima za grejanje i hlađenje omogućava racionalizaciju troškova. Stan ima i pripadajući podrum.

Zbog svojih karakteristika i položaja, ovo je prava prilika za kupce koji traže kvalitetan stan za život ili izdavanje (mesečno ili dnevno) na v

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine