Renoviran dvosoban stan - Blok 9a, Novi Beograd

Džona Kenedija , Blok 9a, Novi Beograd, Beograd, Srbija

175.000€

2 916 €/m²

Tip

Stan

Površina

60 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
175.000€
Površina
60 m² (2 916 €/m²)
Sprat
4
Ukup. spratova
4
Grejanje
Centralno
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Uknjižen
Da
Ažuriran
11.09.2024
ID
1231286

Opis

Ovaj prostrani dvosoban stan površine 55m2 (+ terasa) nalazi se na izvanednoj lokaciji u mirnom kraju. Stan je zapadno orijentisan, što omogućava obilje svetla tokom celog dana.
Stan je temeljno renoviran 2013. godine. Renoviranje je uključivalo: promenu stolarije, zamenu parketa, spuštanje plafona sa modernom rasvetom, renoviranje kuhinje i kupatila, urađena je i izolacija na plafona što je uticalo na to da je zimi toplo, a leti nije vruće u stanu...
Stan poseduje podrum, kao i zajedničku prostoriju na istom spratu koja se koristi za sušenje veša ili odlaganje sitnijih stvari.

U neposrednoj blizini stana nalaze se škole, vrtići, apoteke, Dom zdravlja, marketi i sve što je potrebno za modenu svakodnevnicu, a kej je udaljen svega par minuta šetnje, idealan za rekreaciju ili opuštanje.
Stan ima odličnu povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grrada.

Agencijska provizija je u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

This spacious two-room apartment of 55m2 (+ terrace) is located in an excellent location in a quiet area. The apartment is oriented to the west, which allows for plenty of light throughout the day.
The apartment was thoroughly renovated in 2013. The renovation included: changing the carpentry, replacing the parquet, lowering the ceiling with modern lighting, renovating the kitchen and bathroom, insulation was also done on the ceiling, which affected the fact that the apartment is warm in winter and not hot in summer...
The apartment

Kontakt info

Kompas Nekretnine
Reg. posrednika br.
1596
Kontakt osoba
Nikola Milovanović
Telefon 1
06969... Prikaži broj
Adresa
Kumodraška 144
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine