Rakovica, Miljakovac - Borska 48m2

Borska , Miljakovac, Rakovica, Beograd, Srbija

95.000€

1 979 €/m²

Tip

Stan

Površina

48 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
95.000€
Površina
48 m² (1 979 €/m²)
Sprat
1
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
20.08.2024
ID
1239798

Opis

2.0, 48m2(plus mala terasa), 1/5, CG, interfon, internet, ktv, podrum.

Na Miljakovcu koji pripada opštini Rakovica nalazi se Borska ulica koja predstavlja centar svih zbivanja u tom kraju. Kao centralna ulica proteže se od Miljakovca 1, pa sve do Starog Košutnjaka. Deo grada kompletno infrastrukturno razvijen u smislu velikog broja prodavnica i blizine tržnog centra Big-Rakovica. Celo naselje je okruženo Miljakovačkom šumom, saobraćajno dobro povezano sa centrom i ostalim delovima grada.

U prilici smo da Vam ponudimo prostorno dobar dvosoban stan na prvom spratu uredne i održavane petospratne zgrade bez lifta, smeštene u blizini osnovne škole i obdaništa. Zgrada je okružena zelenilom i prostranim parking prostorom bez naplate. Sam stan je dvostrano orijentisan, maksimalno iskorišćene kvadrature, svetao i bez buke. Funkcionalnog rasporeda jer se iz centralno pozicioniranog hodnika ulazi u sve prostorije. Dnevni boravak kao i kuhinja sa trpezarijom gledaju ka zelenilu tj dvorišnoj strani zgrade, dok je spavaća soba orijentisana ka ulici. Stan je za kompletno sređivanje pa novom vlasniku pruža mogućnost uređenja prostora prema željama, potrebama i mogućnostima. Manja terasa na koju se izlazi iz trpezarijskog dela je zastakljena. Grejanje je centralno.

Zbog svog položaja i karakteristika ovo je prava prilika za kupce koji traže stan, u kraju van gradske vreve a u blizini svih sadržaja.

Od prostorija: hodnik, kuhinja objedinjena sa trpez

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine