Palilula, Tašmajdan - Ilije Garašanina, 130m2

Ilije Garašanina , Tašmajdan, Palilula, Beograd, Srbija

399.000€

3 069 €/m²

Tip

Stan

Površina

130 m²

Struktura

5+

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
5+
Cena
399.000€
Površina
130 m² (3 069 €/m²)
Sprat
vp
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
20.09.2024
ID
1255335

Opis

Palilula, Tašmajdan - Ilije Garašanina

5. 0, 130m2 (terasa 10m2), VPR/5, CG, klima, lift, telefon, interfon

Odličan petosoban stan salonskog tipa sa izlazom na terasu i dvorište. Dvostrano orijentisan.

Ima li šta lepše nego da vas ujutru budi crvkut ptica i miris procvalih lipa a da se nalazite u samom centru Beograda i nadomak zelene oaze kao što je Tašmajdan. To ne postoji samo u snovima već i u stvarnosti jer salonski stan u lepoj beogradskoj ulici Ilije Garašanina, jednoj od retkih sa drvoredima sa obe strane, agencija Moj Kvadrat Nekretnine ima u svojoj ponudi.

Dobra zgrada predratne arhitekture i danas uspešno svedoči o tome kako se nekad zidalo i živelo ali ...to je neka druga priča. Dakle, u pitanju je stan salonskog tipa, visokih plafona, četvokrilnih vrata, dvostrano orjentisan sa dva ulaza i dva mokra čvora. Stanom dominira veliki centrani salon, dve lepe spavaće sobe okrenute su prema ulici tu je i mala soba kao i treća spavaća soba koja je u izdvojenom delu stana okrenuta prema dvorištu. Raspored prostorija je tipičan i prepoznatljiv za ovu vrstu arhitekture gde glavni ulaz vodi prema salonskom delu a sporedni omogućava privatni pristup prema trećoj spavaćoj sobi i ekonomskom delu. Sa unutrašnje strane zgrade stan ima lepu terasu i pristup velikom dvorištu/bašti koja je oaza mira i tišine.

Ulaganja su potrebna u onoj meri u kojoj novi vlasnik bude smatrao da treba sebi i svojim potrebama da prilagodi ovaj kvalitetan pros

Kontakt info

Moj Kvadrat D.o.o
Reg. posrednika br.
167
Kontakt osoba
Moj Kvadrat
Telefon 1
011/334... Prikaži broj
Telefon 2
011/334... Prikaži broj
Adresa
Beogradska br.71
Palilula
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine