Izvanredno lep salonac u centru Zemuna sa pogledom na park

Karađorđeva , Karađorđev Trg, Beograd, Srbija

174.000€

2 852 €/m²

Tip

Stan

Površina

61 m²

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cena
174.000€
Površina
61 m² (2 852 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
4
Uknjižen
Da
Ažuriran
13.09.2024
ID
1205720

Opis

Izvanredno lepo organizovan salonac u centru Zemuna sa pogledom na park.
U Krađorđevoj ulici nadomak Dunavskog keja i svih urbanih sadržaja centra Zemuna, prodaje se odličan dvosoban salonski stan.
Nalazi se na drugom spratu četvorospratne predratne zgrade koja nema lift. Starinski ulaz u zgradu je veliki, dobro osvetljen, sa autentičnim velikim ulaznim vratima. Drugi ulaz u zgradu je iz  velikog, zelenog dvorišta prepunog starih četinara, breza i ogromnog platana. Tu se nalazi i parking (javni).  Ulaz u stan je preko šarmantne zajedničke terase sa prelepim pogledom na to veliko, mirno, unutrašnje dvorište. Zajednička terasa vodi do 3 stana.
Stan je dvostran, svetao i funkcionalan. Velika trpezarija u koju se ulazi gleda na terasu i zelinilo u dvorištu (JZ). Povezana je sa kuhinjom koja ima izvedenu ventilaciju. Kupatilo je veoma komotno sa prozorom prema dvorištu. U zadnjem delu stana iz malog hodnika ulazi se u dve lepe velike sobe koje su orijentisane prema ulici (SI). Atmosferu stanu daje obilje svetlosti, visoki plafoni, mir (PVC prozori odlično štite od ulične buke) i orijentisanost na zadnje raskošno zeleno dvorište. Krase ga autentični detalji, originalna kaljeva peć, hrastov parket u odličnom stanju, stilski zaobljeni visoki plafoni. Lepo, veliko kupatilo je stilski uklopljeno u duh salonskog stana i vremena u kome je zgrada izgrađena. Sve instalacije su obnovljene 2007., kada je stan komplet

Kontakt info

Zidart Nekretnine
Reg. posrednika br.
591
Kontakt osoba
Dusan Mirkulovski
Telefon 1
+ 381 60 319 3... Prikaži broj
Telefon 2
+ 381 11 319 3... Prikaži broj
Adresa
Džona Kenedija br.18
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine