Stari grad, Skupština - Palmotićeva 69m2 + 14m2

Palmotićeva , Centar, Stari Grad, Beograd, Srbija

417.000€

5 024 €/m²

Tip

Stan

Površina

83 m²

Struktura

3.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.0
Cena
417.000€
Površina
83 m² (5 024 €/m²)
Površina placa
Sprat
5
Ukup. spratova
6
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Parking
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
05.10.2024
ID
501138

Opis

3.0, 69m2 + 14m2 dve terase i zastakljena lođa , 5/6, CG, lift, klima, interfon, internet, ktv.

U srcu opštine Stari Grad, na par minuta hoda od Narodne skupštine, Glavne pošte i Terazija, spajajući Kosovsku ulicu i Bulevar Despota Stefana, prostire se mirna Palmotićeva ulica. Ova lokacija ima sve prednosti epicentralne pozicije, uključujući i kompletnu razvijenu infrastrukturu i odličnu vezu sa svim delovima grada.

U prilici smo da vam ponudimo trosoban stan na petom spratu šestospratne zgrade sa liftom, održavanog i lepog ulaza, građene sedamdesetih godina koja se nalazi u gornjem delu Palmotićeve ulice ka Skupštini. Stan je dvostrano orijentisan (ka Palmotićevoj ulici i ka dvorištu), svetao i bez buke zbog spratne visine, odličnog rasporeda, svih prostorija lepih veličina, sa dva mokra čvora (kupatilo plus toalet), visine plafona 2.90m. Osećaj komfora dodatno povećavaju dve teraseorijentisane ka ulici kao i zastakljena lođa orijentisana ka dvorišnoj strani. Dobro održavano stanje stana pruža mogućnost da kroz uređenje po svojoj želji, budući vlasnik postojeći prostor u potpunosti prilagodi svojim potrebama. Stanari zgrade koriste parking prostor u dvorištu zgrade.

Zbog svoje odlične lokacije i parking prostora rezervisanim za stanare zgrade, pogodan je kako za stanovanje, tako i za izdavanje.

Od prostorija: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, dve terase, z

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine