+ STARI GRAD VN 2150

Vojvode Dobrnjca , Botanička bašta, Stari Grad, Beograd, Srbija

319.000€

4 037 €/m²

Tip

Stan

Površina

79 m²

Struktura

3.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.0
Cena
319.000€
Površina
79 m² (4 037 €/m²)
Sprat
4
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Ažuriran
15.09.2024
ID
1217223

Opis

Uknjižen stan + podrumska prostorija + garažno mesto (mogućnost kupovine dva garažna mesta).

U zgradi vrhunske gradnje, izuzetno održavanoj, nalazi se ovaj odličan funkcionalan lux trosoban stan. Kada tražite mesto gde ćete provoditi trenutke svog života lokacija je ključna. U ulici sa drvoredom ovaj stan u srcu Beograda pruža mir i udobnost života i to u samom centru Beograda, na opštini Stari grad.

Stan se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa Novi Dorćol, osnovne škole Vlada Aksenitijević, parka kod „Stare Hercegovine“, Botaničke bašte, Sportske gimanzije, Prve beogradske gimnazije, Bitef teatra, pijace Bajloni, Skadarlije, na 15-tak minuta šetnje do Narodnog pozorišta, Knez Mihailove, 20-tak minuta šetnje do Kalemegdana, Zoo vrta i Hale Pionir. U ulici se nalazi Maxi, a u neposrednoj blizini Lidl, Univerexport, pošta, linije gradskog prevoza.

Zgrada je useljena 2008. godine, a stan je korisne površine 79 kvm i uknjižen je, Stan prodaje prvi vlasnik. Po strukturi je trosoban sa terasom sa koje se pruža prelep pogled na Crkvu Svetog Marka. Stan se nalazi na četvrtom spratu od pet i ima lift.

Odlično centralno grejanje uz kvalitet dobro izvedene izolacije čine da je prostor tokom hladnih dana savršeno topao, a klima uređaji koji se nalaze u stanu u toku letnjih meseci pružaju dodatnu prijatnost.

Za budućeg vlasnika stana prednost je i ta što postoje ugradni izuzetno funkcionalni elementi rađeni po meri od najkvalitetnijih

Kontakt info

Veles Nekretnine
Reg. posrednika br.
1149
Kontakt osoba
Jasmina Gavrilović
Telefon 1
064137... Prikaži broj
Adresa
Ljubana Jednaka 1
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine