BW BONACA - 4.0, PREMIUM

Belgrade Waterfront - Bw Bonaca , Beograd Na Vodi, Savski Venac, Beograd, Srbija

783.888€

5 406 €/m²

Tip

Stan

Površina

145 m²

Struktura

4

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cena
783.888€
Površina
145 m² (5 406 €/m²)
Sprat
9
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Ne
Ažuriran
18.10.2024
ID
1269662

Opis

BW Bonaca predstavlja vrhunac luksuza na jednoj od najekskluzivnijih lokacija u prestonici. Smestena uz obalu reke Save, između Kule Beograd i prostranog parka, ova zgrada nudi zivot na najvisem nivou.

Deo je premium kompleksa i zajedno sa Kulom Beograd i zgradama BW Bella i BW Dolce, cini jedinstvenu celinu. Svi stanovi pruzaju predivan pogled na reku, dok pogledi na Kulu Beograd, panoramu Novog Beograda, mostove Gazela i Ada, omogucavaju poseban dozivljaj.

Jedna od kljucnih prednosti zgrade BW Bonaca je direktna povezanost sa bazenom duzine 18 metara, koji je okruzen zelenilom i omogucava pogled na pesacku zonu i unutrasnje dvoriste. Stanari ce uzivati u pristupu modernom spa centru, savremeno opremljenoj teretani, svlacionicama sa tusevima, kao i sportskim i rekreativnim sadrzajima za decu. Pristupi bazenu i spa centru projektovani su tako da obezbede maksimalan komfor.

Stanarima ovog premium objetka na raspolaganju ce biti recepcija sa lobijem, fto 24/7, parking za bicikle i decija kolica, stanica za kucne ljubimce, kao i podzemna garaza na dva nivoa. Zgrada je deo kompleksa koji se moze pohvaliti prostranim unutrasnjim dvoristem, uredjenim kao pravi zeleni raj. Ovo dvoriste sadrzi decije igraliste, stazu za trcanje, i brojna mesta za odmor ispod krosnji drveca.

BW Bonaca se prostire na 20 spratova i nudi 209 stanova, od jedinica sa jednom do onih sa cetiri spavace sobe. Svi stanovi su dizajnirani u skladu sa najnovijim arhitektonskim trendovima, koji dopri

Kontakt info

Agencija Nekretnine Obradovic
Reg. posrednika br.
109
Kontakt osoba
Djordje Milutinovic
Telefon 1
063/867-... Prikaži broj
Telefon 2
011/409-... Prikaži broj
Adresa
Terazije 27
Palilula
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine