145m2 - Penthouse - Gospodar Jovanova - Dorćol

, Dorćol, Stari Grad, Beograd, Srbija

1.150.000€

7 931 €/m²

Tip

Stan

Površina

145 m²

Struktura

4.0

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4.0
Cena
1.150.000€
Površina
145 m² (7 931 €/m²)
Sprat
7
Nameštenost
Prazan
Ažuriran
31.07.2024
ID
1229787

Opis

Dobrodošli u vrhunski luksuz na Dorćolu, gde se ostvaruju snovi o savršenom domu. Upoznajte našu najnoviju ponudu - ekskluzivni PENTHOUSE JOVANOVA CENTRAL u Gospodar Jovanovoj ulici, jedinstveno remek-delo arhitekture i elegancije koje je uvršteno u kulturno prostornu istorijsku celinu poznatu kao Dositejev licej.

Ovaj raskošni duplex prostire se na 145m2 i nalazi se na 7. i 8. spratu. Penjite se uz najmoderniji lift nemačkog proizvođača Kleemann, koji Vas elegantno vodi direktno do vrata Vašeg novog doma, gde Vas čeka besprekorno organizovan prostor.

Uđite u svet luksuza i udobnosti sa 4 prostrane sobe, 2 elegantna kupatila, 1 toalet i impresivnim sadržajima kao što su sauna i kamin - idealni za relaksaciju i uživanje u trenucima opuštanja. Smart Home kontroleri omogućavaju Vam da prilagodite svaki aspekt Vašeg okruženja sa lakoćom, dok toplotne pumpe renomiranog proizvđača Daikin osiguravaju optimalnu temperaturu tokom cele godine. Moderno rešenje centralnog usisavanja Vašeg doma učiniće prostor besprekorno urednim i automatizovanim, kako to i dolikuje ovakvom jedinstvenom Penthouse-u.

Sanitarije i obloge podova će biti posebno personalizovano iskustvo novog vlasnika, Vi birate, a mi ugrađujemo vrhunsku, I klasu keramike ili granita.

Parking za vašeg ljubimca obezbeđen je uz mogućnost mesečnog rentiranja.

Ponosno se ističe strukturalna staklena fasada ispod armirano betonske pergole sa višekomornim staklima punjenim Argonom

Kontakt info

Bc Properties Beograd
Reg. posrednika br.
1375
Kontakt osoba
Bc Bc
Telefon 1
064000... Prikaži broj
Adresa
Trg Nikole Pašića 5
Trg Nikole Pašića
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine