LUX stan 140m2, Savski Venac

, Centar (Savski venac), Savski Venac, Beograd, Srbija

2.000€ /mesečno

14 €/m²

Tip

Stan

Površina

140 m²

Struktura

4.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4.5
Cena
2.000€ /mesečno
Površina
140 m² (14 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
3
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Garaža
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
25.09.2024
ID
1257559

Opis

U mirnoj ulici u samom centru grada, izdaje se luksuzno opremljen salonski stan na tri nivoa. Na prvom nivou, koji čini i glavni ulaz, nalazi se prostrani dnevni boravak sa kaminom, trpezarijom i kuhinjom u otvorenom konceptu. Prostor je osvetljen prirodnim svetlom zahvaljujući velikim prozorima duž cele prostorije. Na ovom nivou se takođe nalazi toalet za goste i ostava.

Drugi nivo je rezervisan za master spavaću sobu sa ugrađenim američkim plakarom, sopstvenim kupatilom i saunom, kao i posebnim ulazom za ovaj nivo.

Treći nivo je šarmantan, ušuškan prostor sa kosinama, gde se nalaze dve sobe sa ugrađenim plakarima, kupatilom i izlazom na terasu.

Sva tri nivoa povezana su spiralnim drvenim stepenicama, a stan je dvostrano orijentisan, pružajući obilje prirodnog svetla i izolaciju od gradske buke.

Stan je opremljen luksuznim nameštajem, modernom tehnikom, alarmnim sistemom i video nadzorom. Kupatila su opremljena italijanskim keramičkim pločicama, dok su sanitarije vrhunskog kvaliteta.

Na 50 metara od zgrade nalazi se garaža sa dva parking mesta u zasebnom boksu, pod video nadzorom i 24-časovnim obezbeđenjem.

U blizini su osnovna škola, gimnazija, bolnica, dom zdravlja, prodavnice i parkovi, što ovu lokaciju čini idealnom za porodičan život.

Stan je dostupan za useljenje od 01.10.2024. godine.

Agencijska provizija iznosi 50%.
Kontaktirajte nas za više informacija!

Kontakt info

Kompas Nekretnine
Reg. posrednika br.
1596
Kontakt osoba
Nikola Milovanović
Telefon 1
06969... Prikaži broj
Adresa
Kumodraška 144
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine