85m2 – Mite Rakića, Bulbuder, Zvezdara, Beograd

, Bulbulder, Zvezdara, Beograd, Srbija

900€ /mesečno

10 €/m²

Tip

Stan

Površina

88 m²

Struktura

3.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.5
Cena
900€ /mesečno
Površina
88 m² (10 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
04.08.2024
ID
1230698

Opis

Tražite idealan stan za iznajmljivanje na Zvezdari? Ovaj prostrani stan od 85m² nalazi se u mirnom delu grada, u ulici Mite Rakića, nadomak Zvezdarske šume. Savršeno mesto za one koji žele da uživaju u miru i zelenilu, a da pritom budu blizu centra grada.

Stan poseduje dve prostrane spavaće sobe, koje pružaju udobnost i miran san. Prostrana dnevna soba je idealna za opuštanje i druženje, sa direktnim izlazom u dvorište koje pruža dodatni prostor za uživanje na svežem vazduhu. Kupatilo je moderno opremljeno, dok kuhinja nudi sve neophodne uređaje za udoban svakodnevni život.

Stan je kompletno namešten i spreman za izdavanje na duži period. Svaki detalj u stanu je pažljivo odabran kako bi se postigla maksimalna funkcionalnost i estetika. U blizini se nalaze sve potrebne prodavnice, škole, vrtići, kao i javni prevoz koji vas brzo povezuje sa svim delovima grada.

Za dodatne informacije ili zakazivanje gledanja stana, kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. Ne propustite priliku da postanete stanar ovog predivnog doma na Zvezdari!

Kontakt info

Bc Properties Beograd
Reg. posrednika br.
1375
Kontakt osoba
Bc Bc
Telefon 1
064000... Prikaži broj
Adresa
Trg Nikole Pašića 5
Trg Nikole Pašića
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine