35m2 – Kneza Miloša Residence, Beograd

, Beograd na vodi, Savski Venac, Beograd, Srbija

850€ /mesečno

24 €/m²

Tip

Stan

Površina

35 m²

Struktura

1.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.0
Cena
850€ /mesečno
Površina
35 m² (24 €/m²)
Sprat
2
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
28.06.2024
ID
1212079

Opis

Predstavljamo Vam izuzetnu priliku za izdavanje studio stana u prestižnom kompleksu Kneza Miloša Residence, koji spaja luksuz i funkcionalnost. Stan se nalazi na drugom spratu i prostire se na 35m², savršeno opremljen za udoban život.

Stan je dizajniran tako da maksimalno iskoristi prostor, nudeći prostranu sobu koja objedinjuje dnevni i spavaći prostor. Svetli tonovi i moderni nameštaj čine ovaj prostor idealnim za opuštanje i život. Kuhinja je potpuno opremljena savremenim aparatima i pruža sve potrebno za pripremu obroka, dok moderno kupatilo doprinosi osećaju komfora i luksuza.

Jedna od izuzetnih pogodnosti stanovanja u ovom kompleksu je terasa sa pogledom koja pruža dodatni prostor za uživanje. Takođe, u cenu najma je uključeno i garažno mesto, što predstavlja veliku prednost za stanare.

Stanari imaju ekskluzivan pristup bazenu i SPA centru unutar zgrade, koja takođe obezbeđuje 24h sigurnost, što dodatno potvrđuje visok standard života u ovom kompleksu.

Ovo je idealna prilika za one koji traže luksuzan, ali funkcionalan životni prostor u srcu grada, okružen najmodernijim sadržajima. Kontaktirajte nas za više informacija ili da zakažete razgledanje ovog jedinstvenog stana.

Kontakt info

Bc Properties Beograd
Reg. posrednika br.
1375
Kontakt osoba
Bc Bc
Telefon 1
064000... Prikaži broj
Adresa
Trg Nikole Pašića 5
Trg Nikole Pašića
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine