+ČUKARICA VN 2541

, Bele Vode, Čukarica, Beograd, Srbija

750€ /mesečno

7 €/m²

Tip

Stan

Površina

95 m²

Struktura

3.0

Grejanje

Gas

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.0
Cena
750€ /mesečno
Površina
95 m² (7 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
2
Grejanje
Gas
Terasa
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
22.10.2024
ID
1270302

Opis

Ako trazite stan u mirnom delu Beograda, a opet nedaleko od samog centra grada sa odličnom povezanšću sa istim, na pravom ste mestu. Ako ste neko ko voli miran i porodičan kraj, sa zgradama niske gradnje i zelite da uživate u pogodnostima koje ovakva lokacija nudi, ovo je stan za vas.

U neposrednoj blizini stana se nalazi pijaca, posta, vise supermarketa, autobuska stanica, parkovi, osnovna skola I vrtic. U mirnom delu Žarkova, smesten je ovaj luksuzno opremljen prostor, svetao i konforan. Stan se sastoji od predivne dnevne sobe u kojoj cete provoditi veceri odmarajuci pod zvezdanim nebom. Razliciti nivoi osvetljenosti dnevne sobe ce vam omoguciti da birate i uskladite prostor sa potrebama a i samim raspolozenjem. "Open concept" dnevne sobe omogucava laku pristupacnost kuhinji sa pultom, sa dosta mesta za odlaganje i novom ugradnom tehnikom. Po samoj strukturi stan ima jos 2 odvojene sobe kompletno opremljene, svaka sa svojim kupatilom.

Ovo ce vam pruziti osecaj odvojenog prostora i nesmetano funkcionisanje cele porodice, prijatelja, cimera, vi izaberite. Trostrano orijentisan (sve strane osim severene), sa 3 male terase, i divnim pogledom, ovo ce biti jedan pre svega zdrav prostor za zivot sa jako puno prirodne svetlosti. Smešten na drugom i poslednjem spratu relativno nove zgrade ovaj prostor ce vas oduseviti. Izdajemo iskljucivo na duzi vremenski period, ozbiljnim zakupcima.

-------------------
Više detalja:

Lokacija:

Škola, obdaniste, marketi, ka

Kontakt info

Veles Nekretnine
Reg. posrednika br.
1149
Kontakt osoba
Jasmina Gavrilović
Telefon 1
064137... Prikaži broj
Adresa
Ljubana Jednaka 1
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine