Rakovica, Stari Košutnjak, Rakovička, 10.0, 570m2, 6000EUR

Rakovička , Rakovica, Beograd, Srbija

6.000€ /mesečno

10 €/m²

Tip

Kuća

Površina

570 m²

Struktura

10

Grejanje

Gas

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cena
6.000€ /mesečno
Površina
570 m² (10 €/m²)
Grejanje
Gas
Terasa
Da
Ažuriran
27.06.2024
ID
1212015

Opis

Agencijski ID: 84432, 5a, spratna, klima, terasa, nov luks, novogradnja, garaza, podrum, vertikala. Izdaje se izuzetna troetazna luks kuca povrsine 570m2, na placu povrsine 5a, u Starom Kosutnjaku. Kuca je smestena u mirnoj ulici koja omogucava potpunu privatnost i miran zivot, a istovremeno u neposrednoj blizini svih objekata neophodnih za udoban zivot. Kuca se sastoji od dva identicna stana, iste kvadrature i strukture, sa zasebnim ulazima. Kuca je troetazna plus prizemni nivo.

Prizemni nivo: u ovom nivou smesteni su garaza, veseraj, pomocne prostorije i teretana. Ispred garazа, a u sklopu dvorista nalazi se natkriveni plato koji se koristi kao parking mesto.

Prvi nivo: Ova etaza je zamisljena kao dnevni prostor i u njenom sklopu se nalazi kuhinja sa ugradnim elementima po meri, u potpunosti opremljena, trpezarija i dnevna soba. U sklopu ove etaze nalazi se i gostinski toalet i cipelarnik.

Druga etaza: velika spavaca soba, veliko kupatilo, garderober i dve terase.

Na ovoj etazi nalazi se mini galerija sa koje se pruza pogled na prvu etazu.

Obe strane su identicnog radporeda, strukture i povrsine, sto znaci da kuca kao celina sadrzi 6 spavacih soba i 2 dnevne sobe.


U kucu su ugradjeni najkvalitetniji materijali. Stepenista i podovi su od oniksa i travertina, dok se u sobama nalazi tarket I klase. Spoljasnja ograda je izradjena od brisoleja, plastificirana i cinkovana.
Kuca poseduje kamere i alarmni sistem, kamere su IPPTZ. Garazna vrata su Hof

Kontakt info

Reg. posrednika br.
554
Kontakt osoba
Beocity Nekretnine
Telefon 1
060/328-... Prikaži broj
Telefon 2
011/328-... Prikaži broj
Adresa
Makenzijeva 22
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine